Per Øllgaard er Supersole-behandler

Omtanke for fødderne

SuperSole er ikke blot en dynamisk indlægssål, men et behandlingskoncept for fodrelaterede problemer, skabt af og for fysioterapeuter. Svangen på en SuperSole indlægssåler tillader fodens naturlige bevægelser og hjælper foden i den rigtige retning, således at fod og krop naturligt kan få en optimal afvikling.

SuperSole indlæg til løbesko er kvalitetssikret via løbende forskning og udvikling, og alle SuperSole-behandlere har været igennem et kursusforløb. Indlægssålerne er lette og hurtige at fremstille, og fremstillingen er altid baseret på en grundig undersøgelse.

SuperSole indlægssåler bruges blandt andet af Team Danmark, andre elitesportsudøvere samt det danske og det svenske militær.

Per Øllgaard er certificeret SuperSole-behandler og har flere års erfaring i at fremstille individuelt tilpassede indlægssåler til løbesko. Per Øllgaard er desuden med i SuperSole-fagudvalget som faglig udvikler.

Læs mere om SuperSole her

Få dine egne SuperSoles

SuperSole kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med dine problemer. Kontakt klinikken, og hør mere om, hvordan du kommer i gang med SuperSole.

>> BOOK DIN KONSULTATION HER

Find info om behandling og priser her