Kom igang med løb

Undgå skader – få professionel hjælp, før du starter med at løbe

Løb er en meget simpel og effektiv motionsform, som kan udføres af stort set alle, uden særlig instruktion. Som nybegynder kan det alligevel være svært at forholde sig til alle de spørgsmål, som naturligt dukker op, når du starter.

Du har måske stillet spørgsmål som:

  • Hvilken løbesko er den rigtige for mig?
  • Hvor hurtigt skal jeg løbe?
  • Hvor langt skal jeg løbe?
  • Hvilket underlag er det bedste at løbe på?
  • Hvordan undgår jeg skader?

På klinikken har vi lavet en startpakke til dig, der gerne vil have en grundig afdækning af din fysik, og som ønsker svar på dine spørgsmål, inden du begynder at løbe for alvor.

Startpakken indeholder:

1. Samtale
Vi starter med en personlig samtale, hvor du får lejlighed til at fortælle om dine mål med og tanker om løb. Vi spørger ind til din fysiske tilstand og til, om du har nuværende og tidligere skader i kroppen.

2. Tests og analyse
Vi undersøger din krops stærke og svage sider, tester din fysik og analyserer din løbestil fra alle kroppens fire sider.

3. Hjælp til valg af den korrekte løbesko
Løbestilsanalysen afslører, hvilken løbesko der er den optimale for dig. Vi har flere typer løbesko, som vi kan teste dig i. Skoene er udlånt af Runners Corner, Viborg.

4. Personligt løbeprogram
Ud fra samtale og undersøgelse vurderer vi dit niveau og sammensætter et personligt løbeprogram for de første 12 træningsuger.

5. Supplerende træningsøvelser
Ud fra resultatet af undersøgelsen får du instruktion i supplerende forebyggende træningsøvelser, der styrker muskler og led.

Startpakke, pris kr. 1500,-

Kontakt klinikken, og hør nærmere