Løbestilsanalyse

Præcis analyse af hele kroppen under løb

Løbestilsanalysen er selve optagelsen af dit løb og din løbestil på løbebånd og udgør en vigtig undersøgelsesmetode i klinikken. Forud for analysen vil vi afdække din problemstilling og bl.a. teste din bevægelighed, din stabilitet og din muskelstyrke.

_MG_5338 _MG_5334 Specialanalyse – ekstraordinært præcis løbestilsanalyse
Med fire synkroniserede High-Speed-kameraer har vi, ved hjælp af super-slowmotion-billeder, mulighed for at lave en særligt detaljeret specialanalyse af din løbestil, der analyserer hele kroppen under løb. Vi får altså et fyldestgørende billede af din løbeteknik og løbestil. Optagelserne gør det muligt at afdække selv meget små nuancer i bevægelsen, der kan være medvirkende til at udløse fx smerter i knæet.

Løbestilsanalysen kan også sætte fokus på din løbeteknik. Måske er der vaner, som du bør justere for at undgå eventuelle overbelastninger og for at optimere dine bevægelser og dermed din løbeøkonomi.

Kameravinklerne har stor betydning for præcisionen i de optagelser, vi laver. Vi har derfor indrettet klinikken med et særligt afsnit for analyse af løbestil, hvor vi ved hjælp af bl.a. kalibreringsplader og optimal lyssætning kan teste dig med stor nøjagtighed.

_MG_5320

Læs mere om: